Followers

Friday, September 7, 2012

Zyraroxx : Follower Datang Bertubi-tubi




Percaya atau tidak, blog Zyraroxx ni comel tau... Tak percaya, sila klik gambar di atas ni ataupun klik SINI. Untuk lengkapkan lagi penyertaan segmen ni, saya kena letak jumlah follower saya. Errr.... Tak banyaklah. Huhu... Jumlahnya, di bawah ni :

66 saja!

Untuk melengkapkan lagi penyertaan, kita kena "like" dia di Facebook. Huhu... Tapi, saya tak dapatlah ya... Senang cerita, saya tak ada Facebook. Yang ada tu pun untuk kegunaan kelas. Tak dapat nak salah guna.. Huhu.. 

Selesai!=)


._.

58 comments:

  1. thanksss join! ^^
    hee x like pun xpe ;)
    done follow :)

    ReplyDelete
  2. WIWIT .. HEHEHE .. AKAQ .. KITE DTG ..

    RINDU AKAQ .. NGEE

    ReplyDelete
  3. NAZ dari segmen yg sama..done follow sini.. slm kenal..jemput ke blog naz... ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya akan terjah blog pilot lover ya..^_^

      Delete
  4. xpe lepas ni datang bertubi2 tu inshaAllah ^^
    Gd luck ya

    ReplyDelete
  5. hehe...dtg dari segmen yang same....
    salam perkenalan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan..
      akan terjah blog piko ija..=)

      Delete
  6. salam perkenalan. sbnrnya saya x join pun sgmen ni. saje tumpang blogwalking. heee =) jemput singgah ke blog saya yeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan..
      akan mencari masa untuk terjah blog Diera..=)

      Delete
  7. herma.. haha.. ku jumpa blog mu n follow muu geh..
    jemput ke blog ku..:)
    http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  8. xpa 66 ya.. lak byk nya.. yg penting follower tetap sentiasa ada dtg agak blog ktk ;)

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan...singgah dari segmen zyra =)

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/09/blog-post_9.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan..
      saya dah follow cikgu ma..=)

      Delete
  10. datang dari segmen yg sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  11. Salam..dari segmen yg sama..
    jempot follow Jaja blik..
    ^_^ jempot jugak join GIVEAWAY ni..

    http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan . nice blog, jom follow dan ber bw
    http://daliladanblog.blogspot.com/2012/09/zyararoxxfollower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan...
      lepas ni saya follow..=)

      Delete
  13. Assalamualaikum..:)

    Dari segmen yg sama... sambil follow..baca entri blog (:

    ReplyDelete
  14. Salam kenal..dari segmen sama dah follow kamu #82..
    jemput follow blog saya pula(^_^)..
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/09/segmen-zyraroxx-follower-datang-bertubi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya sebab follow..
      pasni saya terjah..=p

      Delete
  15. salam perkenalan. dtg dr segmen yang sama. dtg jenguk dan follow awak kat sini. jemput ler ke blog saya yang biasa2 tuh. huhuhu :)

    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  16. Datang terjah dari Segmen Geng ZyraRoxx Yang Ohsemsz..! ;)

    http://www.erazfadli.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  17. assalammualaikum..

    terjah sini.. dari segmen yang sama.

    http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    oh!ha da follow kamu

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan..=)
      nanti saya follow balik ya!
      terima kasih..^_^

      Delete
  18. salam menerjah dtang dari segmen yang sama singgah sini pulak

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    have done follow you

    ReplyDelete
  19. terjah jugak sini...

    http://cutemama-lelamaisara.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  20. http://www.aynoranur.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    salam kenal dan follow sekali..

    ReplyDelete
  21. Hello there! I'm coming from the same segment..:) Lets view my latest entry! Cool! http://www.aimisyahirah.com/2012/09/selamat-pengantin-baru-buat-qariah.html

    ReplyDelete
  22. datang terjah dari segmen yg sama..
    dah follow sini...

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  23. bw sambil follow ~

    selamat malam cikgu
    http://sampaicucuratap.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. bw sambil tekan butang follow :) #94

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya..
      saya akan follow balik..=)

      Delete
  25. Aida datang dari segmen yg sama.. salam kenal tuan blog yg ohsem nie :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  26. Hai... sy dari segmen sama :) sy follow sini :)
    http://www.kisahemasputih.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    jom join segmen ni.
    http://www.qaleshyaumairah.com/2012/09/segmen-follow-and-follow.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab follow ya..
      nanti saya terjah blog emas putih..=)

      Delete
  27. hye! sy dtg dari segmen yg sama.. sy follow sini..salam kenal... =D

    http://kisahhatiherbalife.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  28. #98 http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/09/yraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html done follow you and dtg sini dri segmen yg sama

    ReplyDelete
  29. Terjah dari segmen yg sama

    Done follow..

    jemput datang ke blog wa jgn lupa follow n like page fb ..TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  30. Dah follow sini #100

    http://www.mylittlewing12.com/2012/09/zyra-roxx-follower-datang-bertubi.html

    ReplyDelete
  31. http://cheriteradiatasawan.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete

Jemput datang lagi yaa...^__^

Blog Terbaik!!!^__^