Followers

Sunday, May 27, 2012

Cahaya Malaika ^__^


Comel kan??
Akhirnya dapat juga tengok wajah baby Cahaya ni.. 
Comel sangat!>_<
Mukanya macam Mawi ada, macam Ekin pun ada.
Saya teringat dulu, Ekin beberapa kali keguguran. Kesian dia..
Akhirnya, lekat juga dan lahirnya bayi yang sangat comel.
Semoga rumahtangga mereka berkekalan sehingga akhir hayat.=))
 


Tapi kan, mekap Ekin macam pelik je.
Saya lebih suka mekapnya semasa dia masih muda remaja dulu.
Dulu kan saya pembaca setia majalah Remaja, gambar dia dengan kembarnya pernah menghiasi kulit depan majalah Remaja tersebut.
Tapi lupa pula, tahun bila. Lama dah..
Masa tu, comel je Ekin ni.
Mekap tak tebal sangat, natural beauty..=))

Selamat hari Ahad!^__^

._.

2 comments:

  1. Comel nak???
    Cepat2 la lahirkan anak,
    confirm comel juak!^^

    ReplyDelete

Jemput datang lagi yaa...^__^

Blog Terbaik!!!^__^