Followers

Friday, August 31, 2012

Terima Kasih Abang..^__^

Salam merdeka..
Hari ini saya dapat menikmati broadband....MAXIS!! Terima kasih abang tersayang, Hardy Fediller...^__^

Untuk pengetahuan semua, tahun ini merupakan tahun pertama dia bekerja, sebagai seorang pendidik. Nasib baiklah dia tak lokek, bagi broadband ni pada saya untuk saya guna. Hihi.. 


Semoga dia tidak mengalami sebarang masalah berat di tempat kerja, sentiasa dimurahkan rezeki dan sihat-sihat selalu..=)
Bergambar dengan mummy kesayangan..^^

Ini dia 'my big bro'.^^

._.

12 comments:

  1. Wahh bagus la, maxis broadband tu boleh tahan laju juga kan?

    ReplyDelete
  2. Haha, lamak dah xjumpa hardy

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana taknya, bang syam lama dah tak balik sini..=)

      Delete
  3. Dik, kenapa entry sebelum2 ni akak tak boleh tinggal komen ek..? Akak selalu baca entri, tapi bila nak komen, tak boleh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelum ni saya ada tukar setting komen kak..
      pengajarannya, jangan memandai-mandai...hihihi...=p

      Delete
    2. laaa.. ye ke?
      Patutlah pun... nasib baik dah dapat komen kat sini.. =)

      Delete
  4. best nye..
    modem maxis akak yg hlng tu x jmp pn..
    mngkin cicir msa naik flight..huhu..
    plan nak guna P1 pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. P1 tu apa kak?
      sejenis modem juga ke?
      sayang ow modem maxis akak tu..=)

      Delete

Jemput datang lagi yaa...^__^

Blog Terbaik!!!^__^